ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και αποκτήστε το πιο όμορφο χαμόγελο!

Στο οδοντιατρείο μας, εργαζόμαστε με γνώμονα την πρόληψη, την ορθή διάγνωση και τις αποτελεσματικές θεραπείες για κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα της στοματικής κοιλότητας.

 

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας, αξιοποιούμε τις πιο καινοτόμες τεχνολογικές μεθόδους, δημιουργώντας μοναδικά χαμόγελα που αυξάνουν την αυτοπεποίθηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

 

Για εμάς κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Ως εκ τούτου, μελετάμε κάθε περιστατικό ξεχωριστά και βρίσκουμε μαζί την ιδανική λύση που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για το άψογο αποτέλεσμα.

 

«Κάλλιον του θεραπεύειν, το προλαµβάνειν» - Ιπποκράτης

 

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη.
Πάνω σε αυτή τη φιλοσοφία, το ιατρείο μας, υπό τη διεύθυνση του Χειρουργού Οδοντίατρου - Περιοδοντολόγου Παναγιώτη Φωτογιαννόπουλο, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εφαρμογή στοματικής υγιεινής και στην πρόληψη.


Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έγκαιρη αποφυγή πιθανόν μελλοντικών προβλημάτων, αλλά και την αποτελεσματικότερη, πιο ανώδυνη αντιμετώπιση παθήσεων που έχουν προκύψει.

Αναλυτικότερα, στο Ιατρείο μας, στο Περιστέρι, αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες θεραπείες για:

 

• Παθήσεις των ούλων: π.χ. ουλίτιδα, περιοδοντίτιδα κ.ά.
• Εμφυτεύματα
• Χειρουργική Στόματος: π.χ. έγκλειστα δόντια, φρονιμίτες κ.ά.

 

Παράλληλα, πραγματοποιούμε επισκέψεις κατ' οίκον σε άτομα με ειδικές ανάγκες, αδυναμία μετακίνησης και ηλικιωμένους, κάνοντας την αισθητική και γενική οδοντιατρική…προσιτή σε όλους.


Εμπιστευθείτε την εμπειρία μας και αποκτήστε το πιο όμορφο χαμόγελο!